menu
Telefoon
E-mail

De Kling en Antiek; geef het verleden een mooie plaats

Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment via bovenstaand menu of onderstaande tegels

Antiek is in.

Het verzamelen van antiek heeft een lange geschiedenis en is niet afhankelijk van trends. Er zijn mensen die geloven dat de antiekmarkt niet meer zou bestaan; niets is minder waar. Jugendstil glaswerk, Japans keramiek en Europees porselein zijn slechts enkele categorieën die wereldwijd worden verzameld en waarin altijd verzamelaars met kennis en passie zullen blijven bestaan. Als handelaren in antiek weten we dat de zaken die vroeger speciaal werden gevonden door een selecte groep bewonderaars en verzamelaars ook nu een markt hebben. Schoonheid en geschiedenis laten zich niet verloochenen.

Bekijk categorieën

Het assortiment

In onze collectie vindt u antieke tafels, bronzen lampen en beelden, Europees en oosters porselein en nog veel meer bijzondere kleinere en grotere items. Een voorbeeld van een van deze items vindt u op de foto die we bij de categorie diversen hebben opgenomen: een theeservies van Jan Eisenloeffel uit 1903. Een baanbrekend ontwerp dat vele navolgers kent. Het servies van Eisenloeffel is slechts een voorbeeld van de honderden antieke zaken die u in onze galerie in Zuid-Limburg zult vinden.

Heeft u iets gevonden dat u bijzonder aanspreekt?

Indien u iets moois gezien heeft op onze website en u wilt informatie over de waarde, dan kunt u ook buiten de openingstijden bij ons terecht.
Stuur ons een e-mail of belt u ons dan kunnen we uw vragen beantwoorden. Mail of bel +31(0)45-2059500 /+31(0)6-52365844