menu
Telefoon
E-mail

De Kling voor inkoop en verkoop van antiek

Van Abraham Roentgen tot Pierre Paulin

Onze collectie

We hebben een algemene antiekhandel; dat betekent dat onze collectie zeer breed is. Wij handelen onder andere in Europees porselein, glaswerk, bijzonder klein antiek en art deco en art nouveau objecten. Wij kopen ook design objecten uit de 20e eeuw.

Het bewaren waard

Alle kunstnijverheidsobjecten die duidelijk maatgevend zijn voor hun tijd, zouden bewaard moeten blijven. Net als kunst is antiek een spiegel van de werkelijkheid. Zonder handelaren die kennis hebben van objecten uit ons verleden, of dat verleden nu ver achter ons ligt of meer recent is, zal een deel van de kennis van het verleden verloren gaan. Met de opbouw van onze collectie en de beschrijving van objecten zoals u die vindt op onze website, proberen wij in ieder geval een deel van die kennis te behouden.

Wat kopen wij?

  • Antiek zilver
  • Bronzen beelden
  • Porselein: Chinees (blauw/wit, Kangxi, famille rose, famille verte), Japans (Imari) en Europees (Meissen, KPM, Sevres, Royal Worcester, Josiah Wedgwood)
  • Oud speelgoed
  • Glas (Gallé, Muller Freres, Scarpa, Delatte, Schneider, Daum, Le verre francais, Loetz) en kristal (Bohemen)
  • Aardewerk van Rozenburg, Amstelhoek, De Distel
  • Design (Castelli, Ico Parisi, Jensen, Artifort, Gispen, Venini)
  • Complete verzamelingen etc.

En net zoals bij kunst, kopen wij antieke objecten uit alle stijlperioden: Romantiek, Empire, Neoclassicisme, Arts and Crafts, Jugendstil/Art Nouveau, Bauhaus, Louis Seize, Biedermeier, Art deco, etc.

Wat kopen wij niet?

Helaas kopen wij vrijwel geen meubels, lampen, tapijten en klokken meer in. De prijzen voor deze spullen zijn door het grote aanbod en weinig tot geen vraag, erg gedaald.

Neem contact op

Aarzelt u of iets interessant voor ons is, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Bij verzamelingen en grotere objecten komen we bij u aan huis. U kunt mailen of bellen voor het maken van een afspraak.

Contact