menu
Telefoon
E-mail

De Kling voor inkoop en verkoop van kunst

Van paneelschildering tot aquagravure

Waarom de Kling?

Indien u antiek of kunst wilt verkopen dan kunt u verschillende wegen inslaan. U kunt naar de veiling, u kunt een object zelf verkopen of u verkoopt aan ons. Elk verkoopkanaal heeft voordelen en nadelen. Als u aan ons verkoopt, dan ontvangt u meteen uw geld, u betaalt geen kosten en zeker als het om bijzondere stukken gaat; u krijgt bij ons vaak een betere prijs dan dat u het stuk zelf aan de man probeert te brengen.

Criteria

Bij de inkoop van kunst beperken wij ons niet tot een bepaald tijdperk of stroming. Natuurlijk hanteren we bij de inkoop wel enkele criteria:

  • Een kunstwerk moet een bepaalde materiële en (kunst)historische waarde hebben, waarbij we proberen in te schatten of deze waarde ook in de toekomst gehandhaafd blijft.
  • De kunstenaar is opgenomen in een van de bekende naslagwerken, zoals de Pieter Scheen of een van de online lexicons.

Welke kunst kopen we?

U kunt met uw kunstwerken bij ons langs kunt komen. U kunt ook een mail sturen met een foto van het werk. Indien dat niet mogelijk is, dan kunnen we een afspraak maken en u thuis bezoeken.

We kopen enkele stukken en complete kunstcollecties van bedrijven en particulieren, waar onder schilderijen, grafiek (lithografieën, etsen, houtsneden, heliogravures, aquatinten), bronzen beelden, keramiek en glaskunst. Wat stijlperioden betreft kopen we werken uit de romantiek, biedermeier, arts en craft, neoclassicisme, impressionisme, expressionisme, Jugendstil/art nouveau, postmodern, Arts en Craft en art deco. Ook zijn we geïnteresseerd in naoorlogse kunststromingen zoals het abstract expressionisme, zero en Cobra.

Neem contact op

Aarzelt u of iets interessant voor ons is, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons ook altijd bezoeken; onze winkel is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00. U kunt het beste van te voren even bellen. Buiten de openingstijden kunt u ook bij ons terecht. Mail of bel voor het maken van een afspraak.

Contact